De zorg moet op zijn kop, 3 aanbevelingen

Ik kom regelmatig in het ziekenhuis om bloed te laten prikken voor mijn suikerziekte. Mijn ervaring met het verpleegkundige personeel is zeer positief, ze zijn altijd aardig. Als ik mijn Lean bril opzet dan ziet de wereld er een stuk minder roze uit. Omdat er veel wachttijd is in het ziekenhuis, merk ik bij mijn medepatiënten vaak een bepaalde gelatenheid. Je weet immers dat je aan de beurt komt, maar dat haast niet wordt beloond. Ik praat met verpleegkundigen en ze zijn zeer betrokken bij het werk wat ze doen. Maar ze zien ook veel kansen om snellere en betere kwaliteit aan de patiënten te bieden. Vanuit mijn ervaring en gesprekken, heb ik daarom 3 aanbevelingen om de zorg te verbeteren:

Verbinding tussen management, artsen en verpleegkundigen

Mijn eerste werkgever uit de staalbouw maakte me direct 1 ding duidelijk: inspraak zonder inzicht, is

Schrijf je GRATIS in voor de
White Belt training!

Recent Posts
Neem contact op!

Heb je nog vragen? Stuur gerust een email en wij zullen zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.