Het salaris van een Black Belt

Veel mensen vragen mij wat een Lean Six Sigma Black Belt verdient. Op basis van mijn ervaringen de afgelopen 18 jaar kan ik daar het volgende antwoord op geven. Dat hangt er vanaf of je een starter bent, een professional of een zelfstandig expert. Je kan als Black Belt veel voor organisaties betekenen, dus de salarissen zijn goed.

De startende Black Belt heeft een salaris van 3500 tot 4000 euro per maand

Als je net je Black Belt opleiding hebt afgerond, wil je vaak nog maar 1 ding. Namelijk je verbeterprojecten succesvol afronden en als het even kan de Black Belt certificering behalen. Je bent nog niet volop bezig met verandermanagement, maar je leert vooral hoe je bepaalde Lean technieken en benaderingen benut. Je leidinggevende beschouwt je als een investering, want hij geeft je de gelegenheid om je te ontwikkelen. Je normale werk, wat dat dan ook is, gaat ook gewoon door.

Schrijf je GRATIS in voor de
White Belt training!

Neem contact op!

Heb je nog vragen? Stuur gerust een email en wij zullen zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.