Gecertificeerd Black Belt, maar niet succesvol

De arbeidsmarkt draait weer op volle toeren. De vraag naar Lean experts, Black Belts, Agile coaches en allerlei andere Improvement experts is momenteel groot. De verleiding is groot om snel een Lean training te volgen en na afronding te solliciteren op een van die aantrekkelijke vacatures. De verwachting is immers dat je snel wordt aangenomen en bijbehorend salaris krijgt. Maar hoe groot is die kans dat je op termijn succesvol bent? In deze blog 3 belangrijke aandachtspunten als je voor een Lean carrière kiest.

Gecertificeerd zijn, maar toch

Eén van de uitdagingen bij grote bedrijven is om bedrijfsprocessen van begin tot eind integraal en blijvend te verbeteren. Je hebt immers te maken met een diversiteit aan managers, overdrachtsmomenten en systemen. Om dit soort grote uitdagingen aan te

Schrijf je GRATIS in voor de
White Belt training!

Recent Posts
Neem contact op!

Heb je nog vragen? Stuur gerust een email en wij zullen zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.