Een dag uit het leven van een Master Black Belt

Hoe is het om een Master Black Belt te zijn bij een klant? Ik neem je mee naar een normale werkdag van mij bij een klant.

08:00 De feiten op tafel
Ik sla mijn laptop open en analyseer de performance van afgelopen werkdag. Wat was het werkvolume van gisteren, wat was de bezetting, wat was de productiviteit per medewerker, hoe was de doorlooptijd van de orders, hoe lang was men bezig met de orders, hoeveel wachttijd was er, hoeveel orders moesten overnieuw? Ik maak mijn rapport en e-mail mijn bevindingen naar de directie en teamcoaches.

09:00 Dagstarts
Ik bespreek kort mijn analyses met de teamcoaches en woon vervolgens de dagstarts bij van de coach. In het bijzijn van zijn team stel ik de volgende vragen aan hem: hoe was de performance gisteren?

Schrijf je GRATIS in voor de
White Belt training!

Neem contact op!

Heb je nog vragen? Stuur gerust een email en wij zullen zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.