Van Lean-game naar serious business

Het is menens

Hoe zorg je er nu voor dat de Lean-theorie echt gaat leven in de praktijk? Dat was voor mij een puzzel waar ik niet direct uitkwam. Er zijn genoeg voorbeelden van simulaties, zoals de bekende Lego-games of het nabootsen van een administratief proces. Maar wat is er nu mooier om de online theorie in het echt uit te proberen? We kregen de kans om dat te doen bij een bedrijf dat onder meer tv’s repareert. De directie ging er terecht vanuit dat vreemde ogen veel kunnen brengen.

Bovendien zien mijn studenten zo waarvoor ze de training hebben gevolgd en voelen ze dat het menens is.

Denken in oplossingen

Na een briefing door de directie gingen

Schrijf je GRATIS in voor de
White Belt training!

Neem contact op!

Heb je nog vragen? Stuur gerust een email en wij zullen zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.