Waarom een Black Belt inzetten in je bedrijf?

Elke medewerker vertegenwoordigt een bepaalde waarde voor het bedrijf. Een Black Belt is een functie of rol die voor vele bedrijven nog redelijk nieuw is. Waarom zou een bedrijf een Black Belt aannemen of inhuren? Het verbeteren van processen en het realiseren van hoge klanttevredenheid is tenslotte toch ieders taak?

Wat is een Black Belt?

Een Black Belt is een professional die zijn salaris of uurtarief dubbel en dwars moet terugverdienen. Een Black Belt schat aan het begin van het project in hoeveel geld hij kan verdienen door het verbeteren van een bepaald proces. En hij moet dat later ook aantonen. Black Belts die zich willen certificeren moeten daarom

Schrijf je GRATIS in voor de
White Belt training!

Neem contact op!

Heb je nog vragen? Stuur gerust een email en wij zullen zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.