LeanDirect en human performance slaan handen ineen

Wij hebben in vhp human performance een fantastische partner gevonden. Het is een ontwerp- en consultancybedrijf dat zich richt op het creëren van arbeidsomgevingen waarin mensen optimaal presteren. Beide bedrijven richten zich dus op duurzaam lean werken. Ter introductie: directeur Peter van Scheijndel en business consultant Patrick Punte aan het woord.

Elkaar leren kennen bij voorbereiding marathon

leandirect-en-humann-performancePeter: “Het is wellicht symbolisch dat Willem en ik elkaar hebben leren kennen bij een trainingsloopje van twintig kilometer ter voorbereiding op de marathon. Zijn persoonlijkheid kenmerkt zich door dezelfde bevlogenheid als die ik bij mijzelf herken. Ook de pragmatische ‘can do’-mentaliteit van Willem sprak mij direct aan.”

Onze bedrijven zijn duidelijk complementair

“LeanDirect concentreert zich op trainingen en opleidingen, wij adviseren over bedrijfsprocessen. LeanDirect kwantificeert kosten en baten op een academische manier, wij richten ons vooral op de mens. Ook op een wetenschappelijke manier, wij hebben hiervoor verschillende disciplines in huis, zoals gedragswetenschappers, bewegingswetenschappers en industrieel ontwerpers. Onze bedrijven zijn duidelijk complementair en we verwachten dat de markt dat ook inziet. Klanten kunnen van ons meer dan ooit solide en betrouwbare dienstverlening verwachten, waar theorie en praktijk perfect gecombineerd zijn.”

Hoogwaardigheid kenmerkt beide bedrijven

“Maak de mens het hart van de toekomst, dat is onze filosofie. Technologische ontwikkelingen bieden fantastische kansen om de mens leidend en organisaties flexibel te maken.”
Patrick: “Vrijwel al onze projecten zijn veranderprojecten. Als wij de omgeving veranderen, doen wij dat samen met de gebruiker. Wij gaan op zijn stoel zitten, soms zelfs letterlijk.”
Peter: “Willem en Joran hebben passie voor hun vak en ze brengen een enorme bak ervaring mee. Willem is niet zomaar een Black Belt, hij is daarin ook universitair geschoold. Joran is zelf een researcher. Die hoogwaardigheid kenmerkt beide bedrijven.”

“Wat wij toevoegen is een bepaalde kritische massa – wij zijn echt een groot bedrijf in ons vakgebied. Wij hebben twintig academici in dienst die ook in de praktijk allemaal hun sporen verdiend hebben.”

Patrick: “Wat ik mooi vind om te zien, is dat wij er allemaal van overtuigd zijn dat beide bedrijven elkaar versterken. Ik kijk echt uit naar deze samenwerking!”

Schrijf je GRATIS in voor de
White Belt training!