Gratis Webinar:

Hoe je met Lean Six Sigma jouw eigen waarde en die van organisaties aantoonbaar verhoogt.

Gratis Webinar: Hoe je je carrière een boost geeft als Lean Six Sigma Green of Black Belt.

24 juni van 19:30 tot 21:00 (online).

Wat kan je verwachten van de online webinar?

  • Leer waarom de gemiddelde Lean Six Sigma Black Belt 5500 euro verdient.
  • Een overzicht van de Lean Six Sigma methodologie met voorbeelden uit het echte leven.
  • Hoe overtuig je je werkgever van de baten van een Lean Six Sigma opleiding.
  • Waarom de combinatie met Data Science zo sterk is.
  • Wat is de waarde van het Lean Six Sigma Green of Black Belt certificaat.

Wat zeggen onze alumni?

Cijfer 10: Jaspar 

Alles valt en staat natuurlijk met je eigen inzet! Een logisch gevolg is het maken van de afweging van wat de uitdaging\ontwikkeling zal worden, de inspanning die geleverd zal moeten worden en dan vooral welke begeleiding kan je verwachten? Het sterke aan leandirect is dat de begeleiding al start voordat je begonnen bent! Welke doelen wil je precies realiseren? Hoe realistisch is het om deze dan ook te halen en wat moet er dan concreet gedaan worden. Een proces dat ik ervaren heb als prettig, professioneel, transparant en duidelijk en dat geeft resultaat!

Cijfer 9: Rinze

Zeer leerzame en inspirerende manier van lesgeven zodat je de opgedane kennis straks in praktijk kunt brengen. Zeer aan te bevelen.

Waarom kiezen professionals voor Leandirect?

  • Al onze opleidingen worden gegeven door Prof. Dr. Ronald Does, dé grondlegger van LSS in Nederland. Dat betekent dat je geen flauw afkooksel van de originele methodologie krijgt, en dat onze certificaten wereldwijd erkend worden, van Londen tot New York.
  • Geen droge theorie die je na twee weken vergeet, onze opleidingen zijn bovenal praktisch onderbouwd, met talloze voorbeelden en casussen om te leren uit de echte wereld.
  • Alle Leandirect studenten krijgen tevens toegang tot een online platform met praktische videofilms, datasets, tools en templates die je werk gemakkelijker maken alsook een uitgebreid netwerk met stagemogelijkheden en traineeships.
  • Een hoogwaardige opleiding verdient een hoogwaardige locatie. Daarom vinden alle Lean Six Sigma hybride opleidingen plaats in een prachtig kasteel. Kan je er niet in levende-lijve bijzijn? Geen probleem, alle trainingen worden ook live gestreamd om te bekijken vanuit het comfort van je thuis.

Prof. dr. Ronald Does, hoofddocent & wetenschappelijk adviseur

Ronald J.M.M. Does is de hoofddocent van LeanDirect. Ronald Does was van 1994 tot 2020 directeur bij het Instituut voor Bedrijfs- en Industriële Statistiek van de Universiteit van Amsterdam (IBIS UvA). Daarnaast was hij ruim 6 jaar hoofd van de sectie Operations Management van de UvA en is hij al ruim 29 jaar professor Industriële Statistiek. Ronald heeft in de afgelopen jaren voor zijn baanbrekende carrière prestigieuze erkenningen en medailles mogen ontvangen voor zijn internationale bijdragen aan kwaliteitsverbetering, waaronder in 2021 de Lancaster Medal of the American Society for Quality, in 2019 de Box Medal of the European Network for Business and Industrial Statistics (ENBIS) en de Shewhart Medal of the American Society for Quality voor zijn statistische bijdragen aan kwaliteitsverbetering.

Dr. Joran Lokkerbol, docent, Data Scientist en Black Belt

Joran Lokkerbol, PhD, is hoofdtrainer bij het Data Science Institute. Joran Lokkerbol studeerde econometrie aan de Universiteit van Amsterdam en specialiseerde zich in machine learning en toegepaste econometrie aan Harvard en M.I.T. Joran ontwikkelde de opleiding vanuit zijn jarenlange ervaring in het uitvoeren van Data Science projecten en het begeleiden van professionals in het data-gestuurd verbeteren van bedrijfsprocessen.
Joran wordt in de opleiding ondersteund door één van de andere docenten, met een specialisatie in kunstmatige intelligentie en/of econometrie, waardoor er tijdens de opleidingsdagen alle gelegenheid is om de deelnemers intensief en gepersonaliseerd te kunnen begeleiden.

Met het Lean Six Sigma Green of Black Belt certificaat kan je onder andere aan de slag bij:

symbol-tesla
Samsung
heineken

Schrijf je in voor de gratis Lean Six Sigma webinar via onderstaande button.