Academisch
Praktijkgericht

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een persoonlijke leerervaring, verrijkt met relevante academische theorie, jarenlange praktijkervaring en vele best-practices

1.

Jij bepaalt het tempo

Studeren waar en wanneer het jou uitkomt. Persoonlijke begeleiding op het moment dat je het nodig hebt om problemen blijvend op te lossen.

2.

Gemiddeld € 500.000 aan baten per verbeterproject

Met onze data gedreven aanpak, realiseer je aantoonbare waarde en significante resultaten voor je organisatie.

3.

Ontvang de hoogste certificering

Voorzitter van onze examencommissie Prof. dr. Ronald Does, is het meest onderscheiden lid van het ASQ (the American Society for Quality).

4.

Het beste uit verschillende vakgebieden

Verrijk jezelf door je proceskennis te combineren met verandermanagement, geavanceerde data-analyse en probleemoplossingsmethodieken

Aankomende webinars

Meer weten Lean Six Sigma? Schrijf je dan in voor een gratis webinar.

Onze belofte

Wij geloven dat jij als professional aantoonbaar kan bijdragen aan succesvolle organisatieverbeteringen door onze unieke probleemoplossende aanpak.

Ongeacht waar je nu staat in je carrière of hoe je privésituatie eruitziet. Dankzij onze persoonlijke begeleiding ben je in staat om blijvende, succesvolle veranderingen in de praktijk te realiseren. Dit komt doordat onze programma's altijd zijn gekoppeld aan verbeterprojecten. Projecten waarin je aantoonbare resultaten boekt voor: klanten, management, medewerkers, samenleving én uiteraard voor jezelf.

Flexibel leren op jouw manier

Bij ons bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je wilt leren. Dankzij onze behapbare online lessen, kun je je studie eenvoudig combineren met je werk en privéleven. Zo haal je het maximale uit je opleiding zonder concessies te doen aan de kwaliteit van je leven.

Gerenommeerde certificering met impact

Ons certificeringstraject staat bekend om het uitdagende karakter en grote marktwaarde. Onder begeleiding van Prof. Dr. Ronald Does, de grondlegger van Lean Six Sigma in Nederland, behaal je een certificaat dat niet alleen je kennis erkent. Maar ook het vermogen om veranderingen door te voeren met blijvende impact.

Executive programs

Ons doel is om je op te leiden tot een volwaardige Lean Six Sigma-expert. Wij geloven dat je organisatie uiteindelijk zijn eigen experts in huis moet hebben. Wil je verder na het behalen van je Lean Six Sigma Black Belt? Dan bieden wij diverse Executive Programs aan, zoals Master Black Belt, Data Science for Black Belts en Data Science Practitioner.

Masterclasses

Voor wie zich verder wil verdiepen in actuele onderwerpen binnen het vakgebied Lean Six Sigma, hebben we Masterclasses zoals: Toyota Kata, Process Mining en Datavisualisatie.

Met Leandirect ligt jouw volgende stap in je carrière binnen handbereik
Persoonlijk adviesgesprek?->

Ervaringen

De online lessen in de digitale leeromgeving met visualisatie hoe de theorie er in de praktijk uitziet helpt echt om zaken in juiste perspectief te plaatsen en de waarom vraag goed te beantwoorden.

Het sterke aan Leandirect is dat de begeleiding al start voordat je begonnen bent! Welke doelen wil je precies realiseren? Hoe realistisch is het om deze dan ook te halen en wat moet er dan concreet gedaan worden. Een proces dat ik ervaren heb als prettig, professioneel, transparant en duidelijk en dat geeft resultaat!

Studeren op eigen tijden/tempo. Filmpjes waren erg goed te volgen. Er werden altijd goede praktijkvoorbeelden gebruikt. Opdrachten waren waardevol. Een goede en effectieve manier om toe te werken naar een theorie examen.

Vragen over onze aanpak?

Sta je op het punt om een volgende stap in je carrière te maken? Ervaar dan onze aanpak