Wat maakt de opleidingen binnen DSI zo uniek?

De opleiding aan Data Science Institute onderscheidt zich op vier punten van andere opleidingen tot Data Scientist:

  • Je voert tijdens de opleiding een eigen Data Science project uit, waarmee je alles wat je leert direct toepast in de eigen praktijk.
  • We besteden expliciet aandacht aan hoe Data Science projecten bijdragen aan de doelen van een organisatie, zodat je optimaal in staat bent om te onderscheiden welke potentiele Data Science projecten binnen een organisatie de meeste moeite waard zijn en je draagvlak kunt creëren binnen je organisatie.
  • We besteden niet alleen aandacht aan het ontwikkelen van machine learning algoritmen, maar juist ook aan de implementatie van deze algoritmen. Het is voor de hand liggend dat dit een cruciaal onderdeel is van een succesvol Data Science project, maar slechts weinig opleidingen hebben oog voor wat er gebeurt ná de ontwikkeling van een machine learning algoritme.
  • De opleiding wordt gegeven in kleine klasjes en aangevuld met intensieve één-op-één begeleiding, zodat je gepersonaliseerd en gericht leert wat er voor nodig is om een Data Science project in de praktijk tot een succes te maken.
Recent Posts