Waarom zijn die andere trainingen zo duur?

Zoals mijn trouwe lezers weten, ben ik al een tijdje actief als trainer op het gebied van Lean Six Sigma. Ik leid mijn cursisten op voor Green Belt en Black Belt. Daarbij ben ik me er terdege van bewust dat ik veel van hen vraag. Zo’n training betekent een flinke investering in tijd en geld. Drieduizend euro is niet niks.

Andere aanbieders

Nieuwsgierig als ik ben, bekeek ik de tarieven van mijn concurrenten eens. Ik schrok ervan. Mijn training is veruit de goedkoopste en één van de meest succesvolle. Hoe kan dat? Ik voelde een post met een commerciële insteek aankomen.

Rekensom

Om een gecertificeerde Lean Six Sigma Black Belt te worden, betaal je bij mijn collega’s een bedrag dat varieert van zes- tot twaalfduizend euro. Ik begrijp dat niet. Als je uitgaat van een uurtarief voor de docent

Schrijf je GRATIS in voor de
White Belt training!

Neem contact op!

Heb je nog vragen? Stuur gerust een email en wij zullen zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.