5 tips voor een succesvolle Lean Certificering

Na mijn werkdag werd ik onderweg naar huis in de auto gebeld. Het was één van mijn leerlingen, die mij vertelde cum laude geslaagd te zijn voor haar Black Belt. Zij was enthousiast en bedankte mij voor de coaching. Dat had volgens haar doorslag gegeven.

Ik wierp tegen dat het toch echt haar doorzettingsvermogen en zelfdiscipline waren die haar het diploma hadden bezorgd. We gingen nog even door met complimenten aan elkaar te geven. Dit soort telefoontjes gun je iedereen.

Terwijl ik de file inreed, besloot ik eens na te gaan welke tips ik mijn studenten mee kon geven voor een succesvol traject. Toen ik thuiskwam, begroette ik mijn gezin en ging naar mijn studeerkamer, waar ik het volgende opschreef:

Schrijf je GRATIS in voor de
White Belt training!

Neem contact op!

Heb je nog vragen? Stuur gerust een email en wij zullen zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.